Rólam

„ ÉN VAGYOK a pásztor, ÉN VAGYOK az ajtó, ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet; ÉN VAGYOK az út; ÉN VAGYOK az Alfa és az Omega; ÉN VAGYOK a kezdet és a vég; és megint, “Mondjátok, ki vagyok én néktek?” Egyértelmű a kijelentés, “ÉN VAGYOK az út.” A léttudatosság az ajtó, melyen keresztül az élet megnyilvánulásai belépnek a forma világába. A tudatosság a feltámasztó erő – életre kelti azt, aminek az ember a tudatában van. Az ember mindig kivetíti, aminek a tudatában van. Ez az az igazság, mely az embert szabaddá teszi, mert az ember vagy bebörtönzi, vagy felszabadítja saját magát “

– Neville Goddard –


BEMUTATKOZÁS

Balázs Dominika vagyok. Pszichológiai végzettségemet a Károli Gáspár Református Egyetemen, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem, fejlődéslélektani és gyermekklinikai szakirányon. Jelenleg az Integratív Pszichoterápiás Egyesület, integratív terapeuta képzésében veszek részt. Munkámat folyamatos szupervízió, egyéni és csoportos önismerti folyamtok mellett folytatom.

Az itt tanult módszerek mellett Integratív családállítóként egyéni és csoportos családállítással és önsegítő csoportok szervezésével foglalkozom. A csoportok, azok számára is lehetővé teszik az önmaguk felé vezető útra lépést, és annak megtapasztalását milyen is egy biztonságos és megtartó közösség részének lenni, akik számára az egyéni folyamatok nem elérhetőek vagy csupán csak jelen élethelyzetükben nem arra van szükségük. Ebben a munkámban kiváló művészek vannak segítségemre, akik, többek közt a képi kifejezés eszközeinek segítségével hozzásegítenek minket, együtt, közösen még közelebb kerülni önmagunkhoz, ezen a mindannyiunk számára egyedi és véget nem érő belső utazáson. Nekik ezúton is nagyon hálás vagyok!

Utazzunk együtt…!

ELÉRHETŐSÉGEK

Scroll to Top